Život u rezervi

Jutro je kao oseka za sobom povuklo sve ono što smo gradili na obali naše ljubavi. Sad imam samo tu gorku knedlu u grlu koja se ne guta lako. Stoji i koči sve ono drugo što želim da prođe. Bol. Pustoš. Neverica. Da li je moguće da preko noći nestaje ono što se gradi godinama? Čijom rukom bude nepravedno srušeno i uništeno, tek tako, da slomi dva srca?

U beloj haljini i mokre kose, na steni samoće pronašla sam svoj mir. Razmišljam o tebi i o tome koliko malo nisi u stanju da pružiš. Znam da želiš. Znam to po tome kako sklapaš šaku u moju, kako me nosiš kroz talase i spuštaš među čaršave. Znam. Jer ako srce ne zna, ko zna?

Kome si se zamerio? I ko nam ne da da krenemo dalje? Zbog nečeg se stalno vrtimo u krug. Puna sam razumevanja dok spuštaš pogled i pakuješ stvari. Jer, ono što razdire tebe razdire i mene. Ne mogu da ti pomognem. Ne mogu da ti olakšam. Toliko želim da ponovo obale sa peskom ispunimo ljubavlju i da u svemu tome ne znamo koji je dan…

Sad smo davno prošlo vreme. Srećemo se u mojim snovima, i pričamo o nebitnim stvarima. Ti kažeš da si srećan, ja kažem da sam zadovoljna. U stvari, samo smo dva prevaranta koja se igraju sa svojim životom kao da imaju rezervni.

 

Prethodni tekst->Umeš ti to i bolje  

 


 

Autor teksta:

Klasična i romantična. Farmaceut, ljubitelj dobre pisane reči, bloger i devojčica u telu žene.

fb stranica: Classic and Romantic

 

Moje ime je Milica Milošević. Sebe smatram ambicioznom, istrajnom, inovativnom, maštovitom, humanom, ,,zaljubljenom’’ u kozmeziku. Iz tog razloga sam se upustila u svet bloga, kako bih sve više istraživala u toj oblasti, podelila svoje dosadašnje znanje i iskustvo sa drugima i nadograđivala sebe u toj sferi. Iz te ljubavi nastaje Lips and Heels

1 Comment

  • Boy Fashion August 12, 2017 at 11:41 am

    Voma emotivan post! Prvi put sam na tvom blogu i bogu ti reci da je divan.Pogledaj moj blog,komentarisi i uclani se!

    my-life-story-1.blogspot.rs

    Reply

Ostavite komentar