Thu. Feb 21st, 2019

O knjizi: ,,Iz Rima, s ljubavlju” – Džuls Vejk

Rim je grad ljubavi i zavođenja, zar ne?  I nije baš, ako se zateknete u prelepom stanu sa Vilom Rajanom, drugarom iz detinjstva koji se pretvorio u ljutog neprijatelja… bez obzira na to koliko je privlačan!

 

Lusi je mama umrla kada je imala sedam godina, a otac ih je napustio nekoliko godina pre mamine smrti. Nju je očuvala baka koja je bila služavka kod bgatih ljudi, a sada o njoj vodi računa Lisa. Ona radi sa malom decom, dodatno u pabu svog druga iz detinjstva Vila. Sa njim je imala avanturu za jednu noć i ne zna da je to prekinula baka. Kada je htela da iznese staru kutiju sa dedinim knjigama, iz jedne je ispao koverat na kome je majčinim rukopisom pisalo za Vitorija. Stari pečatni vosak se raspao i ispale su dve slike sa adresom na poleđini. U kutiji je bila i crna kutijica za nakit sa prstenom sa dijamantom i okolo sitni biseri i rubini.

 

Baka joj je rekla da je to verenički prsten njene majke koji je porodično očevo nasleđe i ona je trebalo da to vrati Vitoriju posle smrti ćerke. Posle 20 godina od smrti majke Lisa odlazi u Rim da po adresi pronađe oca. Odseda u stanu kod Đovanija, dečka koji pomaže Vilu u pabu. Zbog bolesti bake Đovani odlazi iz stana, a Vili i Lisa ostaju sami, pa zajedno obilaze znamenita mesta Rima i traže njenog oca. Kada je pronašla Vitorija shvata da je on Vilov otac i beži iz Rima. Vili je saznao istinu i saopštava joj da nije njen polubrat i govori joj ime oca i da želi da je veri prstenom koji je našla Lisa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Lips & Heels

online magazin

Pratite nas na društvenim mrežama

RSS RSS

%d bloggers like this: