Sun. Oct 21st, 2018

QUEEN VEČE U KOMBANK DVORANI 03. NOVEMBRA

Specijalno “Queen veče” posvećeno  čuvenoj grupi “Queen” i njenom frontmenu Frediju Merkjuriju biće održano 03. novembra u Kombank dvorani s početkom u 20h

 

Fanovi ovog svetski proslavljenog benda moći će na velikoj sceni Kombank dvorane najpre da čuju mini koncert Queen real tribute band-a-“ , jednog od  najboljih svetskih Queen tribute bendova, iza koga je bogata internacionalna karijera koja traje već 12 godina.

 

Bend nastupa na originalnoj Queen opremi i u autentičnim kostimima, a beogradska publika ih jako dobro poznaje po projektu Queen Symphony sa simfonijskim orkestrom i horom.

 

Koncert će biti uvertira u projekciju filma “Boemska rapsodija “koji slavi grupu “Queen” i njenog izvanrednog frontmena Fredija Merkjurija.

 

 

 

 

 

 

 

 

Kroz presek kultnih pesama i revolucionarnog zvuka, film takođe prati i meteorski brz razvoj i uspon benda, uključujući i eksploziju tog istog meteora u vreme kada se Fredijev životni stil oteo kontroli, ali i trijumfalni povratak koncertom na Live Aid-u. Tada je Merkjuri, gledajući u oči svoju smrtnu bolest, poveo bend u jedan od najznačajnijih i najfascinantnijih nastupa u istoriji rok muzike.

 

Uz stalno jačanje nasleđa benda, koji je uvek bio više kao porodica, grupa Queen u svakom trenutku, pa i danas neiscrpno nadahnjuje brojne sanjare, autsajdere i ljubitelje muzike.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Lips & Heels

online magazin

Pratite nas na društvenim mrežama

RSS RSS

%d bloggers like this: