Fri. Feb 22nd, 2019

Billie Eilish najavila novi album i predstavila singl „bury a friend“

Datum lansiranja novog albuma, kao i njegov pre-order, najavljeni su rame uz rame sa novim singlom mlade pevačice.

Billie Eilish, novim singlom pod nazivom „bury a friend“, najavila je i izlazak predstojećeg albuma „WHEN WE ALL FALL ASLEEP, WHERE DO WE GO?“, 29. marta. Za novi singl predstavljen je i spot, koji još jednom pokazuje da ovu mladu umetnicu nije moguće smestiti u okvire već viđenog. U samom tekstu pesme pojavljuje se i naziv najavljenog albuma, u vidu pitanja koje neretko i sami sebi postavljamo.

 

„Kada smo napravili „bury a friend“, uspela sam jasno da zamislim čitav album“, objašnjava Billie. „Odmah sam znala o čemu će govoriti i kako će vizuelno izgledati, a ujedno i kako želim da bude percipiran. To me je značajno inspirisalo. “bury a friend” otpevana je iz perspektive čudovišta ispod kreveta. Zapitajte se, šta je cilj tog stvorenja i o čemu ono razmišlja? Sa druge strane, moram da priznam da sam i sama ovo čudovište, jer sam sebi najgori neprijatelj. Možda se u istoj ulozi nađem i ispod vašeg kreveta“, istakla je ona.

 

Preuzmi, slušaj i dodaj „bury a friend“ na svoje plejliste

 

 

lbum „WHEN WE ALL FALL ASLEEP, WHERE DO WE GO?“ u celosti su napisali i producirali sedamnaestogodišnja Billie i njen brat Finneas, koji su gotovo celu prethodnu godinu proveli radeći u pokretu ili snimajući kod kuće, kad god su za to imali prilike. Prvi predstavljeni singl sa albuma, „bury a friend“ još jednom potvrđuje mesto ove mlade umetnice u muzičkom svetu, koja se uvek nalazi ispred aktuelnih trendova, ni jednog trenutka ne kompromitujući svoje stvaralaštvo.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Lips & Heels

online magazin

Pratite nas na društvenim mrežama

RSS RSS

%d bloggers like this: