Fri. Jan 18th, 2019

Jax Jones i Years & Years predstavili novi singl ”Play“!

Proslavljeni DJ i producent, Jax Jones, predstavlja novi singl na kom mu društvo pravi Olly Alexander, član sastava Years & Years!

 

Nakon brojnih saradnji sa zvezdama kao što su Stefflon Don i Demi Lovato, talentovani britanski producent iDJ, Jax Jones, udružio je snage sa još jednim talentovanim izvođačem, a u pitanju je Olly Alexander, harizmatični član dance senzacije Years & Years.

 

Jax je zaista fantastičan saradnik, samo smo plesali i smejali se. U procesu nastajanja pesme imao sam mnogo ideja, a na kraju smo izabrali ono što nam se najviše svidelo i iz toga je nastao ovaj singl. Trudili smo se da stvorimo nekakvu napetost i iščekivanje u samoj pesmi“, prokomentarisao je Olly Alexander, pevač grupe Years & Years.

 

Preuzmi, slušaj i dodaj “Play“ na svoje plejliste

 

 

Jax Jones široj se publici predstavio svojim hitom “I Got U“, koji je dospeo na prvo mesto najslušanijih pesama u Velikoj Britaniji. Status muzičkog genijalca potvrdio je odličnim pesmama poput  “You Don’t Know Me“ i “Breathe“, a jedan je od retkih britanskih dance muzičara koji su dospeli na Billboard Dance listu, dok se u preostale uspehe ubrajaju i nominacije za BRIT i Grammy nagrade.

 

Izdanje “Play“ je u Srbiji dostupno preko servisa Deezer i Google Play. – klik

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Lips & Heels

online magazin

Pratite nas na društvenim mrežama

RSS RSS

%d bloggers like this: