Thu. Feb 21st, 2019

[Novi album] Alessia Cara predstavila “The Pains of Growing”!

Miljenica kritičara, Alessia Cara, odrasta pred našim očima uz novi album “The Pains Of Growing”!

 

Iako se menja sazrevajući, glas ove dvadesetdvogodišnjakinje ostaje specifičan, u određenoj meri podsećajući na vokal legendarne Billie Holiday. Na autobiografskom albumu, Alessia Cara oslikava svoje odrastanje i osećanja tinejdžera koji se u školi i među svojim vršnjacima oseća neprihvaćeno. Ipak, ona ostaje dosledna i, po uzoru na svoj prvi singl “Here“, odbija da se prikloni većini. Zato  se i za samu naslovnicu albuma “The Pains Of Growing“ fotografiše u prevelikom odelu, koje je nosila u “Trust My Lonely” i “Growing Pains”videima za numere koje su nešto ranije najavile album. Osim ova dva spota, još jedna numera je dobila svoj, i to “Not Today“.

 

Nekada imate osećaj da se davite u nadolazećim ulogama koje život nameće i da za njih niste spremni, a ovakav stil je moj način da tu situaciju i vizuelno prikažem“, istakla je mlada Alessia za Today Show, nakon nastupa na kome se pojavila u istom stajlingu.

 

 

Preuzmi, slušaj i dodaj “The Pains Of Growing“ na svoje plejliste

 

Alessia Caracciolo, poznata kao Alessia Cara, napisala je svih petnaest numera sa albuma, u čemu joj je, između ostalog, pomogao i duo Pop & Oak. Ona stoji i iza produkcije tri pesme, dok su za ostatak u najvećoj meri bili zaduženi takođe Pop & Oak, a zatim i Jon Levine, Ricky Reed i No I.D.

 

The Pains Of Growing pesme sa albuma:

 1. Growing Pains
 2. Not Today
 3. I Don’t Want To
 4. 7 Days
 5. Trust My Lonely
 6. Wherever I Live
 7. All We Know
 8. A Little More
 9. Comfortable
 10. Nintendo Game
 11. Out Of Love
 12. Girl Next Door
 13. My Kind
 14. Easier Said
 15. Growing Pains (Reprise)

 

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Lips & Heels

online magazin

Pratite nas na društvenim mrežama

RSS RSS

%d bloggers like this: