Fri. Feb 22nd, 2019

[Novi singl] Alen Đuras predstavlja numeru “Ne Mogu Se Miriti”!

Nakon što se predstavio debitantskom pesmom “Dotakni Mi Lice”, Alen Đuras nastavlja da gradi muzičku karijeru i predstavlja novi singl pod nazivom “Ne Mogu Se Miriti”!

 

Pesmu autorski potpisuju cenjena pesnikinja i novinarka, Marija Karaula Krznarić, i Boško Jović, jedan od najuspešnijih gitarista u regionu, dok je za aranžman i produkciju zadužen Ante Gela.

 

Alen je svojim predivnim vokalom “pozlatio” ovu pesmu; interpretirao ju je neverovatno uverljivo i sa puno emocija koje će, sigurna sam, osetiti svi koji čekaju i pitaju se gde će ih to čekanje odvesti kada je u pitanju ljubav. Zato je ovaj Alenov singl poseban za mene“, prokomentarisala je Marija koja je, kao i ostali saradnici, imala samo reči hvale za Alena.

 

Alena Đurasa je javnost upoznala 2016. godine, kroz drugu sezonu emisije The Voice – Najljepši glas Hrvatske, u kojoj je zahvaljujući izuzetnim nastupima dospeo do finala.

 

 

Nakon toga je njegova muzička karijera krenula uzlaznom putanjom – ostvario je niz koncertnih i televizijskih angažmana, a ujedno je odabran i kao jedan od pratećih vokala predstavnika Hrvatske na Eurosong takmičenju u Kijevu 2017.godine.

 

Objava pratećeg video spota sledi u ponedeljak, 3. decembra.

Preuzmi, slušaj i dodaj “Ne Mogu Se Miriti“ na svoje plejliste

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Lips & Heels

online magazin

Pratite nas na društvenim mrežama

RSS RSS

%d bloggers like this: