Fri. Feb 22nd, 2019

Novo od Florence + the Machine – „Moderation“

Florence + the Machine već neko vreme je u centru pažnje muzičkih stručnjaka i fanova, koje je ovom prilikom obradovala novim singlom pod nazivom „Moderation“

 

Dok kritičari i fanovi i dalje sa oduševljenjem govore o albumu „High As Hope“ i koncertima u Australiji koji su ga pratili,  Florence + the Machine i zvanično su predstavili singl „Moderation“ koji su premijerno izveli upravo na ovoj turneji. Na produkciji singla u kome Florence Welch, uz prepoznatljiv ritam, samouvereno peva o ljubavi i emotivnim odnosima, radio je James Ford.

 

Drugu stranu ovog singla prati i numera, ponovo karakterističnog stila, ali u potpunosti drugačijeg, delikatnijeg, tona od prvobitno pomenute ljubavne himne. „Haunted House“ na nešto otvoreniji i emotivniji način govori o emociji britanske zvezde, a njenu produkciju radio je Matthew Daniel Siskin (Gambles).

 

Turneja koja će do kraja januara biti završena u Australiji i na Novom Zelandu, od marta se seli u Evropu, počevši od koncerta u Minhenu 2. marta. Da je ovo velika godina za Florence i njenu ekipu dokazuju i nedavno objavljene nominacije za BRIT Awards, gde su se Florence + the Machine našli u kategorijama „British Female Solo Artist“ i „Album of The Year“.

 

 Preuzmi, slušaj i dodaj „Moderation“ na svoje plejliste

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Lips & Heels

online magazin

Pratite nas na društvenim mrežama

RSS RSS

%d bloggers like this: