Thu. Feb 21st, 2019

Zala Kralj & Gašper Šantl predstavljaju singl “S teboi” !

Iako su Zala Kralj & Gašper Šantl relativno novi na muzičkoj sceni, osvojili su srca mnogih fanova sa svojim prvim singlovima “Valovi” i “Baloni”. Takođe su impresionirali i brojne muzičke eksperte, te su za singl “Valovi” bili nagrađeni muzičkom nagradom Zlata piščal za pesmu 2017. godine.

 

Sada nam predstavljaju svojoj treći singl “S teboi” (Sa Tobom), koji sadrži sve ono što ih čini upečatljivim: Gašperov elektronski pop, Zalin nežni glas, kao i jasna poruka, vitalna za njihovo stvaranje muzike.

 

”Iako stvari krenu po zlu, sve je i dalje okej, jer imamo jedno drugo. Ovo je pesma koja te motiviše da se boriš za ono što želiš. Bitno je voleti put na kom si, iako ima uspona i padova. Mi verujemo jedno u drugo, čak i kada niko drugi ne veruje.“ – Zala i Gašper o “S teboi”.

 

Zala i Gašper su snimili i spot za “S teboi“. Kao i prethodna dva spota, ovaj spot je režirao njihov bliski prijateljŽiga Krajnc, koji je i upoznao ovaj duo. Žiga je Gašperu pokazao Zaline obrade kada je Gašper tražio nekoga da otpeva vokale za singl “Valovi“. Jaka konekcija između ovo troje prijatelja je jasna u spotu.

 

 

 

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Lips & Heels

online magazin

Pratite nas na društvenim mrežama

RSS RSS

%d bloggers like this: