Thu. Nov 22nd, 2018

Redovi ispred Kombank Dvorane za Balaševićev koncert. Prvi koncert rasprodat. Novi datumi 04. i 06. decembar

Trg Nikole Pašića od jutros je praktično blokiran, jer stotine ljudi od zore strpljivo čeka kako bi kupili ulaznice, za pre samo dva dana najavljen koncert Đorđa Balaševića u Kombank Dvorani 02. decembra. Red se formirao još u 6 sati ujutru, a sada je stigao čak do gradske fontane na trgu.

 

 

Zbog ogromnog interesovanja u prodaju su puštene i karte za druga dva termina 04. i 06. decembar, a po svemu sudeći red ispred Kombank Dvorane će ostati do kasnih večernjih sati.

 

Balašević će nastupiti prvi put u Kombank Dvorani, na mestu gde je održao svoje prve solističke koncerte pre čak 40 godina.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kalendar mog detinjstva je monodrama, recital, stand up i koncert u isto vreme,  tako da je ovaj program moguće smestiti samo u jedan žanr: Đ ole. 

 

Zamišljen kao priča o događajima koji su obeležili detinjstvo autora, uz klavirsku pratnju Aleksandra Dujina, Protinu kći, Ne volim Januar, Finu laganu stvar i uvek neku novu pesmu.

 

Kako najavljuju organizatori program traje dok se ne završi, a Đoletova publika zna da to znači da će se najverovatnije razići oko ponoći.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Lips & Heels

online magazin

Pratite nas na društvenim mrežama

RSS RSS

%d bloggers like this: