Thu. Feb 21st, 2019

Milica Radović (Foxy Laguna) : Pet proizvoda bez kojih ne bih mogla da zamislim svoju beauty rutinu

Važi za jednu od najkreativnijih, najtalentovanijih devojaka na Jutjub sceni. Njen kanal je prepun šarenolikih stavarčica i već na prvi pogled možete primtetiti koliko uživa u svojoj ženstvenosti i ukrašavanju radnog prostora, ujedno i njenog stana. Zaljubićete se u svaki detalj u tom manjem i ljubavlju ispunjenom prostoru. Sa nama rado deli brojne savete i  DIY projekte. Ukoliko je do sada niste zapratili na društvenim mrežama, sigurni smo da ćete baciti pogled na njen rad nakon ovog teksta.

 

Weleda divlja ruža – okoloočna krema

 

Zbog svog sastava vrlo intenzivno neguje područje oko očiju, a kako je meni potrebna u tom predelu pojačana nega zbog suve kože i prvih znakova starenja opredelila sam se za ovu kremicu i kupujem je iznova. Pored toga što mi poboljšava stanje osetljive kože ispod očiju služi mi i za negu trepavica i obrva. Ukoliko se koristi jednom dnevno traje jako dugo jer nije gusta, a lepo se razmazuje i koža je lako upija.

 

 

 

 

 

 

FOTO: shop.lilly.rs

 

 

 

 

Koozmetik kapi za zube

 

Obožavam prirodne preparate za održavanje higijene zuba i ovo je proizvod koji uvek imam u svom ormariću. Posle pranja zuba potrebno je tri kapi ovog proizvoda na čistoj četkici da bi se zubi lepo ispolirali i izmasirale desni. Osvežava dah, polira zube, tako da deluju belje i sjajnije i pomaže desnima da ostanu zdrave.

 

 

 

 

 

 

FOTO: KOOZMETIK

 

 

 

 

Avon Mark big & false lash

 

 

Kako sam potrošila prethodnu omiljenu maskaru, krenula sam u testiranje ove maskare. Iako mi debele četkice često ne odgovaraju jer imam kratke trepavice kod ove maskare mi to ne smeta i savršeno funkcioniše. Formula je takva da mojim trepavicama daje na gustini i na dužini bez osećaja težine i bez grumuljica. Izvija ih bez prethodnog korišćenja uvijača i ne kruni se u toku dana, a trepavice deluju uredno ali i vrlo upadljivo. Veliki favorit.

 

 

 

 

 

 

FOTO: www.avon.uk.com

 

 

 

 

Kat Von D Shade + Light

 

 

Koristim je pri svakom šminkanju za blago konturisanje i setovanje celog lica, a posebno predela ispod očiju. Nijanse su odlične i vrlo je lako raditi sa ovom paletom jer se baš lako blenda na licu. Ako je koristite samo za svoje potrebe dugo će trajati i imaćete raspon nijansi koje možete da koristite tokom cele godine, i leti i zimi.

 

 

 

 

FOTO: www.schminkhaus.com

 

 

 

 

Bourjois Healthy Mix

 

 

I dok testiram druge tečne pudere Healthy Mix uvek imam u svom kozmetičkom kutku jer baš odgovara mom tipu kože koja je normalna ka suvoj. Ima srednju pokrivnu moć, nije težak ni malo na licu i zbog vitamina koji se nalaze u njegovom sastavu koža se oseća sveže i odmorno, a tako i izgleda, zdravo i jedro.

 

 

 

 

FOTO: www.bourjois.com

 

 

 

 

____________________________________

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Lips & Heels

online magazin

Pratite nas na društvenim mrežama

RSS RSS

%d bloggers like this: