Fri. Jan 18th, 2019

NIVEA After Sun losion: Svetski brend broj jedan u zaštiti od sunca

Tokom izlaganja sunčevim zracima često ne primetimo kroz šta naša koža prolazi, sve do momenta dok ne vidimo vidljiv uticaj. Opekotine mogu nastati usled preteranog izlaganja najjačim sunčevim zracima u toku dana. Ukoliko se pak i dogodi da preterate, imamo rešenje za vas. Svakako, budite obazrivi i smenjujte sunčanje i hlad kako bi vaša koža dobila boju na pravilan i zdrav način.

 

 

 

NIVEA SUN SOS losion za posle sunčanja trenutno umiruje kožu izloženu uticaju sunca pružajući prijatan osećaj. Pored toga, pomaže regeneraciju oštećenja uzrokovanih sunčanjem. Smanjuje znake iritacija uzrokovane sunčevim zračenjem zahvaljujući novorazvijenom kompleksu za smanjenje crvenila i trenutno pruža prijatniji osećaj na koži. Hydra IQ tehnologija podstiče regeneraciju za brži oporavak kože. Losion je posebno formulisan da ohladi i umiri kožu izloženu suncu čineći je nežnom.

 

Već nakon prvog nanošenja možete osetiti poboljšanje. Koža je hidrirana, mekana, prijatnija na dodir. Nema zatezanja. Uz to i ublažava crvenilo već prvim nanošenjem, a korišćenjem u kontinuitetu vraća koži zdrav izgled. Svaka od nas koristi dane na plaži kako bi dobila bronzani ten. Ono što često zaboravljamo jeste to da nije svaki tip kože isti, kao i da dobra podloga pre odlaska na more dosta utiče na ten nakon odmora. Savet je da se par puta osunčate pre odlaska na more.Koristite obližnja kupališta i imaćete podlogu za sjajan ten koji je siguran kada se budete vratile, bez opekotina i bilo kakvih nelagodnosti koje vam mogu poremetiti dane na odmoru. 

 

Upozorenje:

VAŽNA UPUTSTVA ZA UPOTREBU: Nanesite dovoljnu količinu losiona nakon izlaganje kože suncu. Losion nanosite ponovo kada osetite da je koža suva. Prekomerno izlaganje UV-zračenju može izazvati trajna oštećenja kože. Da biste zaštitili kožu koristite proizvode sa zaštitnim faktorom tokom sunčanja. U slučaju teških opekotina obratite se lekaru i izbegavajte izlaganje sunčevim zracima. Dermatološki potvrđeno da odgovara koži. 
Jasno je da je ovaj proizvod sjajan za nastale nelagodnosti, ali nemojte čekati da se to dogodi. Dobro se pripremite i dobro negujte kožu, hraneći je adekvatnim proizvodima za negu nakon izlaganja suncu. Leto nije gotovo nakon što se vratite sa mora. Sve i da se dogodi da niste dobile željenu boju, lako ćete je dobiti sledećim sunčanjem. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Lips & Heels

online magazin

Pratite nas na društvenim mrežama

RSS RSS

%d bloggers like this: