Fri. Jan 18th, 2019
velneanega2

Velnea Anti – Crack Foot Cream: Jedan proizvod za glatke pete

Dani su sve topliji, te je pravo vreme da se posvetimo i ovom delu tela, nešto više nego inače, ukoliko želimo da sunčamo i naša stopala. Sigurno nije prijatno videti ispucale pete, tako da ćemo vam predstaviti proizvod koji će rešiti problem bez upotrebe turpije i bez odlaska u salon. 

 

Nikad nisam imala tu naviku da kupujem proizvode za negu stopala, nije mi ni bilo neophodno. Skoro sam primetila da su mi pete nešto suvlje od ostatka stopala, tako da sam rešila da probam ovu varijantu, bez upotrebe turpije, koju izbegavam.

 

Postoji više uzroka zbog kojih nastaje ovaj problem, poput tih da je veća verovatnoća da imate ispucale pete ukoliko je vaša koža suva, zatim ukoliko vam fale nutrijenti, ukoliko dugo stojite, nosite neudobno obuću, pa i ukoliko se preterano negujete.

 

Mislim da, kao i za većinu pojava, genetika ima veliku ulogu. Što mi dođe kao logičan odgovor kada sam ja u pitanju jer zaista na sve ostalo obraćam pažnju. No, nema veze. Važno je da je problem rešiv, a jedan od načina da se rešite suvoće na petama jeste korišćenje proizvoda iz Lilly drogerije, Velnea Anti- Crack Foot Cream. Prvo što sam očekivala kod ovakvih krema jeste neki čudnjikav miris, gotovo neprijatan. Što je slučaj kada se radi o većini krema za negu ovog tipa. 

 

velneanega2

 

Velnea krema protiv ispucalih peta sa sastojcima za održavanje vlažnosti i hidratantnosti koji popravljaju stanje suvih i ispucalih peta.  Nakon upotrebe, stopala i koža ostaju hidrirani i mekani na dodir. Smanjuje suvoću peta i stopala, te pomaže u sprečavanju pojave žuljeva.

 

Nanosim je uveče, pre spavanja i nakon tuširanja kada koža biva mekša. Možete čak i da potpite stopala, držite neko vreme, pa onda namažete. Mažem u debljem sloju i trljam sve dok ne upije koža gotovo sve. Nema potrebe nanositi toliko, dovoljno je da namažete onoliko koliko će pokriti sve nepravilnosti. Svakako piše da utrljate dok koža ne upije. Ja sam odmah nakon prvog korišćenja primetila da mi je koža mekša i vidno poboljšana.

 

Što se sastava tiče sadrži ureu, glicerin i ši puter. Jako sam zadovoljna proizvodom i zaista preporučujem svima koji imaju ovaj problem. Prijatnog je mirisa i nikakav neprijatan osećaj nemate dok ,,radi” svoj posao. Bićete oduševljene ubrzo i spremne da šetate svoje omiljene sandalice tokom letnjih dana. A cena je zaista za svačiji džep, 176 RSD i možete je čak i naručiti ->klik

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Lips & Heels

online magazin

Pratite nas na društvenim mrežama

RSS RSS

%d bloggers like this: