Mon. Dec 10th, 2018

HOLANDSKI BREND DSTREZZED NOVITET U PONUDI FASIHION&FRIENDS

Ponuda najpopularnijeg multibrand lanca u regionu, FASHION&FRIENDS, biće bogatija za modele holandskog modnog brenda DSTREZZED.

 

Inspiraciju za osmišljavanje brenda pronašli su posmatrajući poslovnu gospodu 50-ih godina prošlog veka. U tom periodu po prvi put je uvedena neformalna garderoba za muškarce, koja im je istovremeno pružala osećaj sofisticiranosti i udobnosti. Upravo u tom stilu leži nadahnuće za prvu kolekciju koju su predstavili 2010. godine, a tema je inspirisana tadašnjom „how to de-stress“ senzacijom.

 

Cilj im je da kreiraju garderobu koja odiše nasleđem i večnim klasicima, a ujedno kombinuje moderan stil i urbane detalje.

 

“Nosite Dstrezzed i bićete primećeni u svakoj prilici i u svakom okruženju. Bićete prepoznati kao pravi gospodin koji je istovremeno moderan, džentlmen, a savršeno mu pristaje i casual cool urbani stil. Mi prepoznajemo vaše potrebe i kreiramo komade koji reflektuju vaš stil – stil savremenog muškarca”, poručuju tvorci ovog brenda.

 

Dstrezzed neguje i poštuje trendove prošlosti i pozdravlja modernog muškarca 21.veka, i kombinacijom ovih stilova kreira komade za one koji zaista umeju da uživaju u svemu što život pruža.

 

Odabrani modeli iz prolećne pretkolekcije brenda DSTREZZED biće ekskluzivitet u ponudi multibrend prodavnicaFASHION&FRIENDS u Beogradu – Rajićeva Shopping center, Novom Sadu – Promenada SC i Zagrebu – Arena centar.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Lips & Heels

online magazin

Pratite nas na društvenim mrežama

RSS RSS

%d bloggers like this: