Fri. Feb 22nd, 2019

Jovana Bovan: 5 odevnih komada koje morati imati ove jeseni

Zaljubićete se u njene fotografije i stil koji je upečatljiv, drugačiji, a opet u skladu sa modnim trendovima. Da je drugačija, zaključićete i na osnovu njenog izbora, a nakon njenih saveta, sigurni smo da ćete je zapratiti na društvenim mrežama.

 

 

Pripadam onoj grupi ljudi koja preferira ležerni stil odevanja, te su moje odevne kobinacije veoma jednostavne i udobne. Nije iznenađenje što ću i ovog puta preporučiti komade koje ne da možete nositi ove jeseni nego i narednih nekoliko godina. Uvek sam za to da se ulaže u vanvremesku i kvalitetnu garderobu.

 

Upravo iz tog razloga, kao prvi na listi, dospeo je kaput u kamel boji. Odličan je za sve prilike! Podejdnako dobro pristaje uz patike kao i uz vrtoglave štikle.

 

 

 

Izvor: stories.com, fwrd.com, parafad.com

 

 

 

 

 

O da, nikako bez dobrih farmerica visokog struka. Onih klasičnih, sa 90-100% pamuka jer niko ne voli farmerice koje se rastegle u predelu zadnjice ili kolena. Smatram da su pocepane farmerice veoma šik ali ukoliko planirate da ih nosite i u nekim poslovnim varijantama onda izaberite što jednostavniji model.

 

 

 

 

Izvor: stories.com, zara.com

 

 

 

Kako bi klasičnim kombinacijama dali taj super-štik izgled potrebno je da se poigramo sa detaljima. Zato ove jeseni biramo interesantne kratke čizme.  Na velika krata vratile su se kaubojske čizme ali ih u stopu prati i zmijski print. Naravno, sa klasičnim gležnjačama ili bajkericama takođe nema greške.

 

 

 

 

 

 

 

Izvor: mango.com

 

 

 

 

Duge, pristojne i tako ženstvene haljine. Podsećaju na one koje su nekad naše mame i bake nosile. Plus im je što prikrivaju sve nedostatke, ipak nam se bliži sezona bogate trpeze.

 

 

 

 

 

 

 

Izvor: mango.com, hm.com, stories.com

 

 

 

Kada su boje u pitanju nikako nemojte zaobići crvenu. Bilo da je nosite od glave do pete ili u vidu detalja svakako ćete izgledati besprekorno.

 

 

 

Izvor: zara.com, mango.com

 

 

 

 

 

Pratite njen rad

Lifestyle blog

 

 

 

_____________________________

 

 

 

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Lips & Heels

online magazin

Pratite nas na društvenim mrežama

RSS RSS

%d bloggers like this: