Fri. Feb 22nd, 2019

Astro prognoze od 10. do 16. decembra 2018. godine

Ova nedelja ne donosi mnogo promena na nebu, ali je vrlo dobro to što Merkur više nije retrogradan i što će u toku ove nedelje ući u znak Strelca, iako taj znak nije mnogo povoljan za njega svakako je bolje što ide svojim direktnim hodom. Mlad mesec takođe donosi jednu nedelju dobru za neke nove početke. Ljubavni plan se ove nedelje popravlja i donosi neke bolje dane. Pored ovoga savetuje se više odmora i umerene fizičke aktivnosti. U nastavku pročitajte prognozu po danima kako biste bolje uskladili Vaše aktivnosti.

 

Ponedeljak kao mesečev dan započinjemo sa Mesecom u Jarcu i njegovoj prvoj fazi. Ovo je pozitivna faza i označava dobro vreme za početak nečeg novog, posebno je dobro za početak nečeg dobrog na polju posla i karijere ukoliko kod osobe postoje takve indikacije. Na globalnom nivou ovo hoće da donese pomalo hladne i zatvorene ljude, svi ćemo imati potrebu da namećemo svoj stav i da veličamo sebe. Međutim, tokom današnjeg dana ipak trebamo otići u našu suprotnost i pokazati emocije, imati razumevanja za svakog, pružiti svakome reči podrške i utehe. Izbegavaje bilo kakve melanholične ili pesimistične misli. Dan je odličan za bilo kakvu vrstu fizičke aktivnosti. Ljubavni plan je povoljniji pa se možete aktivirati i na ovom polju.

 

Marsov dan je nešto nestabilniji u odnosu na prethodni, bar kada su naše emocije u pitanju. Ovo je jedan od onih dana kada smo svi jako eksplozivni i impulsivni. Sa ovakvim danom važno je da brzo reagujemo, ali u smislu da budemo tačni i precizni na poslovnom planu. U odnosu sa drugima trebamo biti pažljivi i da se potrudimo da nikoga ne povredimo bespotrebno. Potrudite se da svoj stav ne namećete isuviše grubo, jer ovo nije dan kada trebamo da pokušavamo da budemo dominantni. Današnji dan donosi malu nestabilnost na ljubavnom planu, tako da bih preporučio da izbegnete bilo kakvu aktivnost na ovom polju. I ovaj dan je povoljan za bilo kakav vid fizičkih aktivnosti.

 

Merkurov dan donosi nestabilnost na polju komunikacije stoga možemo očekivati da ćemo imati probleme u odnosu sa drugima, u smislu da nas neće razumeti baš najbolje. Za ovaj dan važno je da ne žurimo i budemo precizni kada komuniciramo sa drugima. Trudite se da ako idete nekuda krenete na vreme kako ne biste kasnili. Pored ovoga, dan će doneti probleme sa koncentracijom pa je važno da sve što raditi dobro proverite i pročitate bar dva puta. Ljubavni plan nije ni loš, a ni dobar; svakako bih savetovao da ne očekujete previše. Fizička aktivnost se i dalje preporučuje, ali danas pokušajte neke laganije vežbe.

 

Četvrtak kao jupiterov dan u prvoj polovini dana će i dalje nositi priču o rastrojenosti našeg uma i probleme sa koncentracijom. Stoga i dalje praktikujte usporenost u radu i preciznost, kao i proveru Vašeg rada. Pored ovoga, budite veoma pažljivi ako poslujete sa strancima, jer ovaj dan može doneti više problema u komunikaciji sa njima nego ostali. Dan je pozitivniji kada su ljubavni odnosi u pitanju, pa se može iskoristiti za neko lepo poznanstvo. I dalje proporučujem umerenu fizičku aktivnost, a posebno za noge i delove oko listova i stopala. Dan je posebno dobar za sve spiritualne vodiče i duhovne ljude, kao i za sve one koji žele da postanu takvi.

 

Venerin dan donosi jedan zanimljiv dan, naime ovo je veoma povoljan dan za ljubavne odnose u ovom periodu. Ukoliko ste imali nešto u pripremi na ovom planu danas je idealan dan da to realizujete. Ovaj dan hoće da donese i veliki zanos i da se lako zaljubite, samo vodite računa da to ne radite na prečac i u pogrešnu osobu. Izbegavajte bilo kakva osećanja melanholije i depresije, kao i konzumiranje bilo kakvih sredstava koji izazivaju adikciju (kafa, cigarete, alkohol i sl.). Dan je vrlo nepovoljan za odnose sa strancima tako da budite veoma pažljivi u komunikaciji i odnosu sa njima. Danas se potrudite da se bi ugodite kako biste se osećali lepo i prijatno u svom telu, a onda u takvom stanju se potrudite da pomognete i drugima bez da isuviše namećete sebe.

 

Saturnov dan je vrlo sličan prethodnom, s tim što su ljubavne prilike nešto slabije danas. Za današnji dan se savetuje usporavanje koje će odvesti u odmor, opuštanje i meditaciju. Tokom današnjeg dana naše emocije će dalje biti pomalo negativne i najverovatnije ćemo imati potrebu da se sa nekim posvađamo ili uđemo u konflikt. Potrebno je izbegavati ovakve potrebe i negovati lakoću u mislima. Ukoliko se osećate da Vam danas nije do druženje i da želite da ostanete sami učinite to. Za današnji dan ne bih preporučio bilo kakav vid fizičke aktivnosti, već više spavanja.

 

Nedelja kao sunčev dan je nešto pozitivniji u odnosu na jučerašnji. Naime, glavna poruka za današnji dan je da se ne trebamo mučiti. To praktično znači da trebamo održavati jedan vid odmora i da se ne “cimamo” previše ni oko čega. Ovo praktično znači da ni Vi ne trebate druge ljude terati da rade nešto ako im se danas ne radi to. Dan je pozitivan kada su ljubavni odnosi u pitanju i može se iskoristiti za početak neke nove priče. Fizička aktivnost se preporučuje, ali umerena. Dan se može povoljno iskoristiti i za druženje sa prijateljima, kao i za meditaciju ili odlazak u bioskop.

 

 

_________________

 

 

Autor: 

 

Moje ime je Miloš Rajčić. Trenutno živim i radim na teritoriji grada Beograda i imam 31 godinu. Odrastajući uz tehnologiju i internet u meni je probudilo želju da naučim na koji način sve to funkcioniše i kako to menja našu svakodnevnicu, a samim tim i život. Imam bogato iskustvo u korišćenju računara, raznih softvera i pametnih uređaja. Završio sam srednju ekonomsku školu, ali sam se celog života bavio informacionim tehnologijama. Trenutno radim na usavršavanju kako bih postao Web Developer. Za Lips&Heels pišem članke na temu Astrologije, jer sam se iz hobija njome bavio i još uvek se bavim već više od 10 godina.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Lips & Heels

online magazin

Pratite nas na društvenim mrežama

RSS RSS

%d bloggers like this: