Fri. Jan 18th, 2019

Astro prognoze od 26. novembra do 2. decembra 2018. godine

Ovo je jedna vrlo izazovna nedelja. Donosi dosta fizičke energije i želje za naglim oslobođenjem istem. Na osnovu toga, preporučio bih dosta fizičke aktivnosti, a naročito dizanje tegova ili trčanje, kao i što veća aktivacija donjih eksteremiteta. Nažalost, ljubavni plan je i dalje loše postavljen, ali je to i dalje idealan period da se posvetite sebi i sopstvenim potrebama. Ova nedelja nije naročito povoljna za putovanja i odnose sa strancima. Jedna od bitnijh promena na astrološkom nebu jeste ulazak Merkura u znaš Škorpije, jer se on kreće retrogradno. U nastavku pročitajte prognozu po danima kako biste se kako biste na najbolji način uskladili Vaše aktivnosti.

 

Ponedeljak kao mesečev dan biće emotivno vrlo izazovan. Naime, svi ćemo biti emotivno jako osetljivi i važno je da se potrudimo da reagujemo pravilno kako nikoga ne bismo slučajno povredili. Tokom današnjeg dana bismo trebali da vežbamo da budemo opušteni i smireni. Vodite računa kako komunicirate i trudite se da budete jako pažljivi prilikom izbora reči. Kako se dan bude odvijao moguće je da ćete se osećanja melanholije i neraspoloženja pojačavati. Trudite se da izbegavate ovakve emocije i vodite računa da prema svima danas budete iskreni. Ovakva emotivna postavka hoće da ukaže i na pad imuniteta, stoga pokušajte da ga malo ojačate vitaminima i mineralima. Dan nije naročito povoljan za ljubavni plan.

 

Marsov dan pomalo menja pravila igre i donosi izuzetno nepovoljan ljubavni plan, kao i velike mogućnosti za sukobe, kako verbalne tako i fizičke. Potrudite se da danas budete jako odmorni i naspavani. Izbegavajte bilo kakav konflikt sa drugima. Svi ćemo biti nestrpljivi u komunikaciji sa drugima i želećemo sve odmah i sada. U nekom širem smislu ovakav dan je jako povoljan za bilo kakve sportske aktivnosti i preporučuje da oslobodite više energije na ovakav način. Ovo nije naročito povoljan dan za putovanja i odnose sa strancima. Ono na čemu biste trebali raditi je održavanje pozitivnog mišljenja, dobrog raspoloženja i tolerancije.

 

Merkurov dan je nešto malo pozitivniji od prethonog. Za ovaj dan takođe ostaje savet da trebate višak energije osloboditi kroz bilo kakve fizičke aktivnosti, a naročito neke koje uključuju i najveći akcenat imaju na donjim ekstremitetima (npr. ples je odličan izbor). Tokom ovog dana potrudite se da održite laganu komunikaciju i nemojte nametati sopstveni ego kako biste izbegli potencijalne sukobe. Potrudite se da se malo opustite i meditirate. Nemojte dozvoliti da vas emocije poput nezadovoljstva ili melanholije obuzmu. Koliko god da Vam se čini da je nešto loše, uvek postoji rešenje (nekada je potrebna naša akcija, a se vremenom stvari reše same od sebe).

 

Jupiterov dan nam ukazuje na nepovoljan odnos sa strancima ili bar otežana komunikacija ili nerazumevanje sa njima. Današnja postavka ukazuje da ne smemo preterivati u bilo čemu i da trebamo ostati pozitivni i nasmejani. Ovo je zaista jedan od onih dana kada trebamo biti nasmejani uprkos svemu kako bismo i na druge preneli isto raspoloženje. Današnji dan donosi nešto povoljnije odnose za ljubav pa se može dogoditi da iznenada uđete u neku emotivnu priču. Sportske aktivnosti se preporučuju i za ovaj dan. Za šta god da se odlučite danas ili koje god akcije odlučite da preuzmete trudite se da ni u čemu ne preterujete.

 

Petak i Venera ponovo donose jedan vrlo emotivno napet dan. Trudite se da tokom ovog dana ne budete isuviše kritički nastrojeni ili sitničavi. Ovo je naročito pojačano činjenicom da ćemo u komunikaciji ponovo biti jako nestrpljivi i netolerantni, dok će se neki truditi da ostanu sami protiv svih. Trudite se da emocije držite pod kontrolom kako nekoga ne biste povredili bespotrebno. Za ovakav dan je bitno da vežbate veštinu kompromisa. Ovakva postavka može doneti dobre uspehe na poslu svima onima koji rade u oblasti medicine, a naročito medicinskim sestrama. Ljubavni plan je danas nepovoljan i nemojte očekivate previše od ovog dana.

 

Saturnov dan često hoće da donese potrebu za vraćanjem u prošlost, a kako nam se Merkur prividno kreće unazad ovo će svakako imati za posledicu razmišljanje o prošlim odlukama i odnosima. Iako, dan nije naročito povoljan trudite se da ipak ne razmišljate o lošim stvarima iz prošlosti ili ukoliko baš morate probajte da iz njih uzvučete neku pouku. Naučite šta je to što ste loše uradili, kako biste sebe ili neki odnos unapredili. Nemojte kriviti sebe za bilo šta, jer time ne postižete ništa. Svi grešimo, a na greškama se uči. Za današnji dan takođe preporučujem dosta fizičke aktivnosti, a posebno neke koje uključuju aktivaciju donjih ekstremiteta.

 

Nedelju kao sunčev dan bih preporučio da posvetite ponovo sebi. Ovo je dan kada trebate da umirite sebe i svoje telo. Trudite se da radite nešto u čemu jako uživate, a da istovremeno to uključuje mentalni plan – ovo može biti slikanje, pisanje, pevanje, sviranje. Više je potrebno da se usmerite ka nečemu kreativnom. Pored ovoga možete se odlučiti za vežbe istezanja, razgibavanja ili jogu. Ljubavni plan je i dalje nepovoljan i ne savetujem da očekujete previše od ovog dana. Trudite se da drugima ne namećete Vaš ego i Vaše stavove. Dozvolite drugima da uživaju u njihovom Suncu i njihovim potrebama.

 

____________________________

 

 

Autor: 

 

Moje ime je Miloš Rajčić. Trenutno živim i radim na teritoriji grada Beograda i imam 31 godinu. Odrastajući uz tehnologiju i internet u meni je probudilo želju da naučim na koji način sve to funkcioniše i kako to menja našu svakodnevnicu, a samim tim i život. Imam bogato iskustvo u korišćenju računara, raznih softvera i pametnih uređaja. Završio sam srednju ekonomsku školu, ali sam se celog života bavio informacionim tehnologijama. Trenutno radim na usavršavanju kako bih postao Web Developer. Za Lips&Heels pišem članke na temu Astrologije, jer sam se iz hobija njome bavio i još uvek se bavim već više od 10 godina.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Lips & Heels

online magazin

Pratite nas na društvenim mrežama

RSS RSS

%d bloggers like this: