Thu. Feb 21st, 2019

Astro prognoze od 3. do 9. decembra 2018. godine

Ova nedelja je dosta pozitivnija od prethodne, ali ni tokom nje stvari nisu savršene. Merkur je i dalje retrogradan, pa se i dalje preporučuje oprez. Sa druge strane krajem ove nedelje imamo poboljšanje na ljubavnom planu koje će trajati neko vreme. Tokom ove nedelje će biti jako važno da održimo stabilnost u emocijama i da budemo jako precizni u komunikaciji. U nastavku sledi detaljna analiza po danima te je iskoristite da pravilno usmerite Vaše životne aktivnosti.

 

Ponedeljak kao mesečev dan započinjemo sa Mesecom u svojoj poslednjoj fazi. Ovo je često period u kome trebamo što više stvari privesti kraju. Pored ovoga, Mesec ima još neke loše postavke što ukazuje da je ovo jedan vrlo delikatan dan kada su emocije u pitanju. Važno je da tokom ovog dana održimo lakoću i budemo pažljivi u komunikaciji. Vrlo lako se može dogoditi da budemo nepristupačni ili da isuviše grubo namećemo svoj stav što može dovesti do emotivnih povreda kod drugih ljudi. Trudite se da ne donosite odluke bez razmišljanja ili da smatrate da ste Vi nepogrešivi. Za današnji dan je jako bitno da ostanete mirni i da se truditi da održite koncentraciju. Proverite dva puta sve što radite, jer su velike mogućnosti da se napravi propust. Dan nije naročito povoljan za ljubav stoga ne očekujte previše na ovom polju.

 

Marsov dan donosi vrlo osetljive emocije. Ovo je još jedan od onih dana kada nećemo biti u stanju da ih kontrolišemo – stoga se vrlo lako može desiti da se neko jako uznemiri i da upadne u neka teška emotivna stanja. Kada je ovakav dan u pitanju potrebno da se umirimo i utišamo i da delamo samo onda kada je to zaista neophodno. Međutim, ključ je da akciju izvršimo tačno i precizno, a onda da se vratimo nazad u tišinu. Ovaj dan ponovo može doneti naporne i teške ljude sa kojima često ne želimo da sarađujemo. Potrudite se da ih razumete i dajte sve od sebe da ostanete strpljivi. Ovo je nešto povoljniji dan za ljubavne odnose, ali budete vrlo pažljivi kada donosite odluke koje su vezane za ovo polje.

 

Merkurov dan je prilično sličan prethodnom. Razlika je u tome što je ljubavni plan opet malo osiromašen. Dan je prilično loš za sve one koji se bave predavanjem, izveštavanjem, pisanjem i slično. Generalno ćemo imati problem sa koncentracijom. Tokom ovog dana trebamo da budemo vrlo oprezni u saobraćaju i da po svaku cenu izbegnemo potpisivanje bilo kakvih važnih papira. Važno je da sve dva puta proveravate. Nije naročito povoljan period za putovanja. Ukoliko ste nekome nadređeni vodite računa da ljuda ne zatrpavate sa previše informacija, već pokušajte da ostanete tačni i precizni. Za ovaj dan bih preporučio malo više sportske aktivnosti, ali umerene. Trudite se da ne prepuštate nekim teškim mislima, jer je to samo zamka Vašeg uma.

 

Četvrtak kao jupiterov dan je najpozitivniji od svih. Nažalost, ni on ne donosi neke povoljnije prilike na ljubavnom planu, ali je zato ovo odličan dan za poslove sa strancima ili odlazak na neki put. Dan je vrlo povoljan za studente i profesore. Kada su sportske aktivnosti u pitanju, danas je preporučljivo biti fizički aktivan i trebalo bi uvrstiti neki intenzivniji oblik treninga. Trudite se da tokom celog dana ostanete pozitivni i stabilni u svojim emocijama i mislima. Za ljude koji vole da razvijaju neki druge oblike veština ovo je idealan dan za rad sa Vašom intuicijom.

 

Venerin dan donosi nešto nepovoljnije planetarne odnose. Na osnovu ovoga trebali bi da se trudimo da budemo smireni i opušteni. Važno je da održimo visok nivo pozitivne energije i pozitivan stav. Trudite se da izbegavate bilo kakve melanholične ili negativne misli jer često nećete moći realno da sagledate situaciju i tražićete krivca tamo gde ga realno nema. Trudite se da emocije držite pod kontrolom kako Vam se ne bi desilo da “planete” bez nekog realnog razloga. Ovo je jako dobar dan za sve joga učitelje i praktikante. Problemi sa koncentracijom su i dalje prisutni pa stoga sve više puta proverite ili budite jako oprezni u toku rada ili upravljanja vozilom.

 

Tokom saturnovog dana je potrebno da ostanemo mentalno vrlo jaki. Ovaj dan će zahtevati da mnoge suprotnosti mirimo u nama. Ovaj dan može doneti velike sumnje u nas same i velike unutrašnje borbe. Važno je da ostanemo vrlo proračunati i da se tokom ovog dana ne bavimo takvim stvarima. Dan je potrebno provesti u nekom vidu opuštanja; odlazak na bazen, spa ili wellness centar ili generalno ugoditi sebi. Danas se trudite da izbegnete konzumiranje bilo kakvih supstanci koje izazivaju zavisnost – alkohol, cigarete, kafa i sl. Današnji dan donosi nešto povoljniji period za ljubav, ali svakako nemojte očekivati previše.

 

Nedelja kao sunčev dan donosi hladne emocije. Ovo često hoće da donese osećanja melanholije i da smo generalno nevoljeni. Za ovakav dan se ne preporučuje neke velika interakcija sa drugim ljudima, već biste trebali da organizujete porodično druženje ili da dan provedete u društvu nekoga ko Vam najviše prija; neko pored koga se osećate sigurno i udobno. Pored ovoga, dan je idealan za učenje, odnosno spremanje nekog baš teškog ispita. Ovaj dan pojačava ljubavni plan i donosi još bolje prilike nego jučerašnji. Međutim, s obzirom na ostale planetarne postavke ovde bih više preporučio da ljudi koji su već u vezi ovo iskoriste uživanje. Za one koji su sami, ukoliko ste emotivno jaki i stabilni iskoristite priliku da organizujete neko upoznavanje – ovo ne znači da će nužno loše rezultirati, već da ukoliko se dogodi Vi ćete biti sasvim u redu sa tim.

 

_____________________

 

Autor: 

 

Moje ime je Miloš Rajčić. Trenutno živim i radim na teritoriji grada Beograda i imam 31 godinu. Odrastajući uz tehnologiju i internet u meni je probudilo želju da naučim na koji način sve to funkcioniše i kako to menja našu svakodnevnicu, a samim tim i život. Imam bogato iskustvo u korišćenju računara, raznih softvera i pametnih uređaja. Završio sam srednju ekonomsku školu, ali sam se celog života bavio informacionim tehnologijama. Trenutno radim na usavršavanju kako bih postao Web Developer. Za Lips&Heels pišem članke na temu Astrologije, jer sam se iz hobija njome bavio i još uvek se bavim već više od 10 godina.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Lips & Heels

online magazin

Pratite nas na društvenim mrežama

RSS RSS

%d bloggers like this: