Fri. Jan 18th, 2019

“Čašica dobrog razgovora više oraspoloži nego čašica alkohola“

Ruku na srce, ukoliko ste dovoljno karakterni može i po neki čokanjčić tu da se nađe. 

Treba nam sagovornik, i to dobar.  Mnoštvo toga čoveku treba da podeli. Da izbaci svoj teret, i da umnoži  radost. Naravno moramo voditi računa da naš sagovornik ne oseti teskobu dok nas sluša. Način na koji emitujemo svoje emocije, ma kakve god one bile , mora biti prigodan. Komunikacija je pored svoje urođenosti i nešto što se uči. Nadgrađuje.

 

Ono što je pre svega važno je naša dobronamernost. Sve ostalo čovek uči, stiče  kroz razne susrete. Mora naučiti da zaista ne sto već, 100 puta 100 ljudi i ćudi postoji. Razumevanje i tolerancija , ali istovremeno i čvrst stav o stvarima o kojima nam nije ugodno da raspravljamo kao i sposobnost da dobro saslušamo vrle su stvari.

 

Dragi moji, o čemu Vi  volite da razgovarate, šta su Vaše omiljene teme, koji su najbolji sagovornici i koliko Vama znači  interakcija u komunikaciji ?

 

________________________________________

 

Моје име је Јелена Николић. Рођена сам 25.1.1991. године. Завршила сам Факултет безбедности. Волим разне стилове писања, нарочито сам наклоњена креативном писању . Занимају ме разноврсне теме и жанрови .

 

 

У моју сферу интересовања  такође спадају и медији, маркетинг, копирајтинг и још мноштво занимљивих области. Сматрам да инспирације има готово свуда , само треба бити довољно вољан да се препустиш истраживању.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Lips & Heels

online magazin

Pratite nas na društvenim mrežama

RSS RSS

%d bloggers like this: