Fri. Jan 18th, 2019

Novogodišnja

Imam želju kao i svi…novogodišnju, blistavu i svečanu za novi početak .Tu želju prate one stare koje nisu ispunjene, imaju veru i nadu u nju novu da će se ostvariti…Ide Nova godina, a sa njom i nova nadanja u bolje sutra, spremamo poklone jer šta je lepše od darivanja, iščekivanje dok neko otvara mašnu sa kutije i izraz lica kad vidi očekivano ili neočekivano.

 

Nova godina nam daje neku novu šansu. Pred pocetak praznične euforije, preispitujemo sebe, šta smo sve uradili, a šta ostavili nedovršeno, u godini koja ostaje iza nas.

Toliko toga smo hteli i mogli, a nismo uspeli u staroj godini…pa imamo opet pravo na nove pokušaje u novoj godini. Bitno je želeti i želje se ostvaruju samo ako ih sto duže i jače želimo. Najvažniji uspeh koji smo ostvarili u godini koja ostaje iza nas, jeste ako smo sačuvali sebe od loših izazova i pogrešnih odluka, ako je i bilo tužnih dogadjaja u staroj godini, iz njih onda izvucimo neku pouku, jer se nisu desili slučajno.

Imamo tu sreću ako dobijemo novu šansu da ispravimo stare greške.
U ponoć, kad počne odbrojavanje i bljesne vatromet, sve želje neka nadju  put do svog ostvarenja.

 

 

_______________________

 

Autor: Irena Gojković  

Rodjena sam 1977.godine u Djakovici, živim i radim u Beogradu. Za mene je porodica svetinja i snagu pronalazim upravo u njoj.
Trudim se da moja pisana reč bude ono što negde u dubini razmišljate, a niste stigli nigde da pročitate..
Moje ime je Irena, drago mi je da ste ovde da se družimo, uživamo i saznamo sve što nas zanima.
Kontakt: irena.gojkovicnenadovic@gmail.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Lips & Heels

online magazin

Pratite nas na društvenim mrežama

RSS RSS

%d bloggers like this: