Fri. Jan 18th, 2019
nosa111

Putna noša ili šta ćemo sad?

Došao je i taj dan, vi i vaš mališan izlazite ponosno u svet. Trčka veliki bebac slobodan. Vi više ne vučete dodatne presvlake, vlažne maramice, kremice. Nije važno da li imate gde da ga presvučete, to je iza vas. Odsustvo od kuće se više ne meri brojem preostalih pelena. Porasli!

 

Sve dok se ne prolomi neizbezno:

  • Piški mi se!!
  • Pa jel moras? Možeš da izdržiš?
  • Neee!

 

Tada počinje agonija. Ili morate da svlačite dete na sred parka, ulice, trčite do najbližeg toaleta uvek zauzetog ili neupotrebljivog… Vreme curi astronomskom brzinom.. Ne nemate u šta da ga presvučete. Hoćete li stići, samo još malo… i ne. Sad je već kasno.. U redu je, nema veze, svakom se to može desiti..

 

Prvo što ćemo posle ovakve epizode uvek čežnjivo pomisliti  je – kako je bilo lepo i lako u pelenama! Šta ćemo sad?! Ipak postoji rešenje za ovaj naizgled nerešiv problem.

 

nosa111

 

Putna noša POTETTE PLUS® je rasklopivi adapter za wc sa nožicama u koji ćete staviti kesu i sigurno i udobno smestiti dete, gde god se nalazili. Po upotrebi, kesu ćete vezati i odložiti u najbližu kantu za smeće. Malih dimenzija, staje u pripadajuću torbicu, možete je diskretno nositi svuda sa sobom.

 

Park, izlazak u restoran, putovanje, plaža, bazeni – nikakav problem, uvek je pri ruci.

 

Neprilagođeni i nehigijenski toaleti nisu više problem za vašu decu. Nepredviđene situacije su prebrinute unapred. Mališan može biti siguran da njegove  potrebe mogu biti uvek lako zadovoljene ma gde se nalazili. Mame imaju jos jedno rešenje u rukavu. Tate nikada više ne moraju da crvene u večitoj dilemi s svojim ćerkama – vodim te u muški ili ženski?

 

Putnu nošu ćete nositi kad god izlazite iz kuće. Kad je sila, neke stvari se ne zaboravljaju!

 

Možete je naći u bolje opremljenim prodavnicama dečijih proizvoda ili preko FB str. POTETTE PLUS®

 

 

 

__________________________________________________________________________________________________________

 

Autor teksta: Jasna Drenovac

Ljubitelj naopakosti, neposlušnosti, puteva i bespuća, sa opasnom zavisnošću od pisanja i velikih planova. Uvek za medeno srce, unapred  spremna mama za sve, sem za nuklearni napad… još uvek, radi se na tome…

Posetite  njen sajt -> www.narupisaksija.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Lips & Heels

online magazin

Pratite nas na društvenim mrežama

RSS RSS

%d bloggers like this: