Fri. Aug 17th, 2018

British American Tobacco predstavlja glo – inovativni proizvod za zagrevanje duvana u Srbiji!

Inovativan uređaj kompanije British American Tobacco (BAT) koji zagreva, a ne sagoreva duvan, stigao je u Srbiju. Nakon Japana, Švajcarske, Južne Koreje, Kanade, Italije, Rumunije i Rusije, naša zemlja je prva u regionu čiji potrošači će moći od danas da konzumiraju glo, proizvod koji donosi iskustvo slično cigaretama uz emitovanje znatno manje štetnih sastojaka.

 

Ovaj proizvod zagreva duvan na temperaturi od 240°C, proizvodeći 90-95 odsto manje štetnih sastojaka u odnosu na dim konvencionalnih cigareta*. Reč je, takođe, o uređaju koji ne stvara dim i pepeo. 

 

 

  • glo – inovativni proizvod za zagrevanje duvana – zagreva duvanske stikove na okvirnoj temperaturi od 240 °C pružajući pušačima iskustvo slično pušenju, ali sa potencijalno manjim rizikom
  • dolazak proizvoda na srpsko tržište praćen je i raznovrsnim asortimanom duvanskih stikova nazvanih neo™ stickovi – ekskluzivan duvanski brend namenjen ovom uređaju
  • glo and neo stickovi od danas mogu da se kupe na više od 1300 lokacija širom Beograda

 

Ključna prednost je jednostavnost i lakoća upotrebe, jer je reč o jedinstvenom uređaju kojim se upravlja na jedan klik, a jedno punjenje baterije omogućava 30 uzastopnih korišćenja. Sa druge strane, izostanak dima značajno smanjuje količinu neprijatnog mirisa na koži, kosi, odeći korisnika kao i u zatvorenim prostorima u kojima se proizvod koristi.

 

Proizvod je dizajniran u Velikoj Britaniji, a na njegovom razvoju koji je trajao četiri godine, radilo je više od 100 stručnjaka širom pet kontinenata: inženjera, dizajnera, stručnjaka za duvan i toksikologa.

 

“U trenucima kada duvanska industrija doživljava velike promene koje će rezultirati transformacijom proizvoda i čitavog biznisa, ponosni smo da je upravo Srbija među prvim nosiocima promena od kojih će korist imati svi – potrošači, društvo i industrija. Raduje nas i to što na naše tržište dolazi nov proizvod baš u godini kada obeležavamo 15 godina poslovanja u Srbiji. Nastavljamo da investiramo u Srbiju, a u proteklom periodu angažovali smo 100 novih ljudi koji će postati deo globalnog tima za uvođenje proizvoda najnovije generacije”, kaže Sotiris Kostouros, generalni direktor kompanije British American Tobacco za Srbiju i Crnu Goru.

 

 

 

 

 

 

 

glo se konzumira tako što se u aparat ubaci neo™ stick – specijalni duvan koji dolazi u širokom asortimanu ukusa i nikotinske jačine, kako bi se zadovoljili različiti ukusi potrošača. U Srbiji, neo™ stickovi su dostupni u tri ukusa – Navy Blue, Green, Citrine.

 

Potrošači će uređaj i duvanske umetke moći da kupe za početak u Beogradu na više od 1300 prodajnih mesta.

 

 

__________________________________

 

Autor: Milica Milošević

U balskoj haljini hodam današnjicom. Neprilagodjena, gradim svoj svet.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Lips & Heels

online magazin

Pratite nas na društvenim mrežama

RSS RSS

%d bloggers like this: