Fri. Jan 18th, 2019
tv1

Personalizovani turistički vodič

Ukoliko ste avanturističkog duha, ili prosto niste komfomista dubljeg džepa, odlučili ste da sami isplanirate svoje putovanje, postoji alat koji ovaj poduhvat može umnogome olakšati, potpuno besplatno.

 

Visitacity je vaš lični turistički vodič, otkrovenje kada treba isplanirati i uklopiti sve atrakcije u nepoznatom gradu, za uvek ograničeno vreme.

 

 

tv1

 

 

 

Kada dođete na dati sajt, odaberete jednu od 3500 destinacija, a većinu evropskih i svetskih ćete naći, odaberite opciju vodič i magija počinje.

 

U zavisnosti od destinacije gde idete, postoje već neki predlozi vodiča koji vam mogu i ne moraju odgovarati. Najčešći su oni koji vam nude plan po broju dana koje želite da provedete, tematski određen obilazak, ili recimo opciju ukoliko dolazite kao porodica s decom.

 

 

tv2

 

 

 

Najpopularnije atrakcije su u određenom rasporedu koji možete menjati i sebi prilagođavati. Takođe, unosite i lokaciju svog smeštaja, datume dolaska i odlaska, mesta koja nisu u ponudi datog vodiča a nalaze se u spisku za tu destinaciju, čak i ono što ćete vi lično obići.

Možete uključiti i pauze u ovaj raspored.

 

Ono što je posebna blagodet je automatsko raspoređivanje atrakcija koje se nalaze u blizini, da ne morate da pogubljeni šipčite od jednog do drugog.

Ujedno dobijate i sinhronizovanje radnih vremena da ne ljubite vrata, a uz to vam predlaže i optimalnu dužinu obilaska.

 

Ukoliko rotirate atrakcije, aplikacija će vam odmah predložiti najbolji raspored shodno radnim vremenima i udaljenosti od prethodne i naredne. Odmah ćete biti obavešteni ukoliko dođe do kolizije.

 

Vodič možete sačuvati u vidu PDF-a na telefonu, odštampati, sačuvati na kompjuteru, ili podeliti, a postoji i android aplikacija.

 

 

ptv3

 

 

 

 

Opisi atrakcija su sasvim optimalni za obaveštenje i čitanje na licu mesta, sa slikama, uz cenu karata i radnim vremenom.

 

Ono što je pravo osveženje je što možete i napraviti potpuno sami svoj lični vodič, dodajući atrakcije sa spiska za datu lokaciju, uz sve prednosti same aplikacije. Dodajte restoran koji biste želeli da posetite, kafe ili pijacu.

 

Aplikacija će vam napraviti i malu mapu s naznačenim mestima, po redosledu kako ste želeli da ih obiđete, za svaki dan.

 

Jedino čto nećete dobiti je predlog gradskog prevoza, kojim najkraće i najbrže stižete, samo procenu koliko vam je peške, ili prevozom potrebno u proseku da stignete od jednog do drugog mesta.

 

Ovaj problem možete lako da rešite tako što ćete na Google mapsu, još kod kuće, napraviti svoje mape tura i sačuvati na telefonu u offline modu. Uz pomoć satelita, bez korišćenja preskupog interneta u romingu, na licu mesta, lako ćete se snaći.

 

Aplikacija je besplatna, možete napraviti svoj nalog i za svako naredno putovanje imate kec u rukavu. Ili VISITACITY vodič.

Lakši je od bilo kog štampanog, a osnovna prednost je što je prilagođen baš vama, upravo s onim što vas zanima, u datom trenutku i na tom mestu.

 

S personalizovanim vodičem, imate spakovano sve što vam treba!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Lips & Heels

online magazin

Pratite nas na društvenim mrežama

RSS RSS

%d bloggers like this: